Οικονομικές Συναλλαγές - Ταμείο

Για τις Ψηφιακές Αιτήσεις για το ΤΑΜΕΙΟ κάνετε κλικ στο https://certificates.vvv.gov.gr/home και η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω κωδικών TAXIS.

Ψηφιακές Αιτήσεις

Αίτηση Άρσης Δέσμευσης Φορολογικής Ενημερότητας
Αίτηση Βεβαίωσης Οφειλών
Αίτηση Δημοτικής Ενημερότητας
Αίτηση Διαγραφής Οφειλών
Αίτηση Διαγραφής Προσαυξήσεων Οφειλών
Αίτηση Διακανονισμού (Ρύθμισης) Οφειλών
Αίτηση Επιστροφής Αχρεωστήτως Καταβληθέντων
Αίτηση Συμψηφισμού Οφειλών Κατά την Είσπραξη Εκκαθαρισμένων Δαπανών

Στο Δήμο μας λειτουργεί ένα (1) ταμείο για την εξόφληση των οφειλών σας το οποίο βρίσκεται στο Δημαρχείο της Βούλας. Σημειώνεται ότι το ταμείο δέχεται Επιταγές και P.O.S.
Στο ταμείο του Δημαρχείου της Βούλας μπορείτε να εξοφλήσετε όλες τις οφειλές σας και τις οφειλές σας για τα προγράμματα του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής, (Ο.Α.Π.Π.Α.) και τις οφειλές σας για το Γραφείο Κοιμητηρίου.

Σύστημα Πληρωμών ΔΙΑΣ

Από τη Δευτέρα 10/9/2018 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει ενταχθεί στο Σύστημα Πληρωμών ΔΙΑΣ, ένα σύστημα το οποίο παρέχει τη δυνατότητα δρομολόγησης, επεξεργασίας, εκκαθάρισης και διακανονισμού πληρωμών, δίνεται η δυνατότητα είσπραξης οφειλών με ταυτότητες οφειλής (υπηρεσία Dias Credit Transfer Online).
Με απλά λόγια, ο Δήμος δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των οφειλετών του, Δημοτών και μη, δίνει πλέον τη δυνατότητα:
* Πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών μέσω ταυτότητας οφειλής (σε αντιστοιχία με τις πληρωμές οφειλών μέσω TAXIS) σε οποιοδήποτε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω web banking.
* Πληρωμής δόσεων νέων αλλά και υφισταμένων διακανονισμών μέσω ταυτότητας οφειλής (σε αντιστοιχία με τις πληρωμές οφειλών μέσω TAXIS) σε οποιοδήποτε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω web banking.

Έχοντας ως βασικό γνώμονα τη διευκόλυνση του πολίτη, με την νέα αυτή υπηρεσία οι οφειλέτες του Δήμου θα έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τις οφειλές τους από όπου αυτοί κρίνουν σκόπιμο ακόμη και μέσω του κινητού τους και η πληρωμή αυτή να είναι άμεσα ταυτοποιήσιμη από το ταμείο του Δήμου, με αποτέλεσμα η απόδειξη είσπραξης να εκδίδεται και να αποστέλλεται άμεσα στον ενδιαφερόμενο.

Τηλ. Επικοινωνίας
   Για οφειλές Τέλους Ακίνητης Περιουσίας: 213 2020 076, 213 2020 077
   Για παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 213 2020 042
   Για διακανονισμό οφειλών Πληροφορίες στο : 213 2020 091 213 2020 093 και 213 2020 098
Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 8.00-14.00
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ταμείο Δημαρχείου: Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 18, ΒΟΥΛΑ 16673

Το Δημοτικό Τaxis είναι μία Web εφαρμογή η οποία παρέχει σε πραγματικό χρόνο στους πολίτες και στις επιχειρήσεις προσωποποιημένη ηλεκτρονική πληροφόρηση σχετικά με τις οφειλές τους στο Δήμο. Μέσω της εφαρμογής Δημοτικό Taxis παρέχεται η δυνατότητα στους οφειλέτες να πληρώσουν ηλεκτρονικά, μέσω της κάρτας τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με άνεση αλλά και με ασφάλεια.
Σύνδεσμος της εφαρμογής (Link) www.easypay.vvv.gov.gr
Βοηθητικό Υλικό
pdf icon 2 Εγχειρίδιο (Manual)       pdf icon 2Σχετικό Video

Οφειλές προς το Δημόσιο

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται υποχρεωτικά με τους κάτωθι τρόπους: (ΦΕΚ 5855Β/31-12-2020 Άρθρο 1, Παράγραφος 1)

1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ : Σε διαταγή ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2. ΜΕΣΩ P.O.S.
: Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ DINERS & AMERICAN EXPRESS)

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ :
IBAN GR8902603050000090200464745
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ Α.Φ.Μ. ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ.

Last modified on 13.01.2022