Συμβαίνουν στην πόλη μας

03.12.2018

Το έργο InnoWEE (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020») έκλεισε τον δεύτερο χρόνο υλοποίησής του

flag yellow high                                                                                                                                                        InnoWEE logo 2x2 v4

Με αφορμή το κλείσιμο του 2ου έτους υλοποίησης του έργου: «INNOVATIVE PRE-FABRICATED COMPONENTS INCLUDING DIFFERENT WASTE CONSTRUCTION MATERIALS REDUCING BUILDING ENERGY AND MINIMISING ENVIRONMENTAL IMPACTS», πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο της Ισπανίας στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2018 η συνάντηση των εταίρων. Στο πλαίσιο της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι τα παραγόμενα αποτελέσματα του έργου είναι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η διαδικασία παραγωγής του ενεργειακού πάνελ από την νέα και πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα.

 

Εντός του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των ενεργειακών πάνελ στο πρώην Δημαρχείο Βουλιαγμένης και η καταγραφή της ενεργειακής αποδοτικότητας του κτιρίου από το εγκατεστημένο πρότυπο σύστημα ενεργειακής παρακολούθησης.

Η επόμενη συνάντηση των εταίρων θα πραγματοποιηθεί στη Πολωνία τον Μάρτιο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του έργου: http://innowee.eu/

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 723916”