Συμβαίνουν στην πόλη μας

07.11.2018

Τελετή ονοματοδοσίας της Λεωφόρου Ευελπίδων και της Απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου Featured

Τελετή για τη μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων, στα όρια του Δήμου, πραγματοποιεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην είσοδο της Σχολής. Προσκεκλημένοι στην τελετή είναι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας ενώ τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονοματοθεσίας της Λεωφόρου θα  τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

Αμέσως μετά, στις 12.15 θα ακολουθήσει ειδική τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) κατά την οποία θα απονεμηθεί στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπιο Παυλόπουλος η ύψιστη τιμή του Δήμου, το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης και η Ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη ως  ένδειξη βαθύτατης τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπό του και αναγνώρισης της προσφοράς του στο Έθνος και στην Πατρίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της Ανακήρυξης του ΠτΔ, στις 12.45, θα απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τις πολύτιμες υπηρεσίες της προς την Πατρίδα, επί τη ευκαιρία της επετείου των 190 ετών από της ιδρύσεως της. Το μετάλλιο θα παραλάβει ο κ. Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραστούν στην τελετή Απονομής του Χρυσού Μεταλλίου και Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να δηλώσουν την παρουσία τους στα τηλέφωνα 213 2020 141 – 142 μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

invitiation proedros 1b

invitiation proedros 2b