Συμβαίνουν στην πόλη μας

12.09.2018

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα Στήριξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας Featured

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας που υλοποιείται από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

   Έως σήμερα, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οχτώ επιχειρηματικά εργαστήρια στα οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα όπως: μορφές χρηματοδότησης, μεθοδολογία εκπόνησής του Business Model Canvas, digital marketing, pitching, το φορολογικό πλαίσιο των start-ups, η επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής επιχείρησης κ.α.

 

  Ο τρέχων κύκλος αναμένεται να ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2018 ενώ θα πραγματοποιηθεί Τελετή Βράβευσης όπου θα παρουσιαστούν οι ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις των υποψηφίων και θα αναδειχθούν οι τρεις (3) καλύτερες.

    Οι τρεις νικητές θα λάβουν χρηματικά έπαθλα 3.000€, 2.000€ και 1.000€ αντιστοίχως από τους χορηγούς του προγράμματος, την Τράπεζα Eurobank, η οποία χορηγεί το πρώτο και το δεύτερο βραβείο και του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη που χορηγεί το τρίτο βραβείο.

EUROBANK RGBNew Apollon Logo