Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found
26.07.2018

Οριστική λίστα μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφής για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας για το έτος 2018-2019

Ο Oργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου μας ανακοινώνει τα οριστικά αποτελέσματα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας. 

Οι οριστικοί πίνακες περιλαμβάνουν τη μοριοδότηση κάθε αιτήσεως ανάλογα με τα δικαιολογητικά που προσκομίστηκαν στην υπηρεσία μας και βρίσκονται ως συνημμένα αρχεία στο τέλος της ανακοίνωσης.

Προσοχή:

 

Σε συμμόρφωση με το νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), η αναζήτηση της σειράς ταξινόμησης γίνεται σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου που δόθηκε κατά την κατάθεση της αίτησής σας.

Τα παιδιά που εισάγονται μέσω ΕΣΠΑ με το πρόγραμμα "Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" προκρίνονται στο μοριακό κατάλογο.

Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί ανοίγουν στις 3 Σεπτεμβρίου 2018

Το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών θα ενημερώσει τηλεφωνικά τους γονείς για την εισαγωγή του παιδιού τους στο Παιδικό ή Βρεφικό σταθμό.

Άλλη οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας στα Τηλέφωνα: α) για Παιδικό & Βρεφικό Βούλας 21 08.900.023 και β) για Παιδικό Βάρης (Ασύρματος) 2108974745

 

Αναπληρώτρια Προιστάμενη Τμήματος Παιδικής Αγωγής

Χριστοπούλου Χριστίνα

 

Συνημμένα αρχεία

Λίστα οριστικής μοριοδότησης       Ανακοίνωση