Συμβαίνουν στην πόλη μας

No events found

anemos

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας  «ΑΝΕΜΟΣ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ», υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θα  διοργανώσει την 1η Επιστημονική ημερίδα για την Άσκηση και τον Αθλητισμό  με τίτλο «Αθλητική Παιδεία»  το Σάββατο  26 Ιανουαρίου 2019 στις 11.30 στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα είναι:

 

Σε μία σεμνή τελετή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η μετονομασία της Πλατείας Άλσους σε Πλατεία Δημάρχου Άγγελου Αποστολάτου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στόχος της πρότασης του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την μετονομασία ήταν να αποδοθεί ελάχιστος φόρος τιμής στον αείμνηστο Άγγελο Αποστολάτο ο οποίος συντέλεσε καθοριστικά ως, επί δεκαετίας Δήμαρχος Βούλας, στη δημιουργία των υποδομών που καθιστούν σήμερα τη Δ.Ε. Βούλας ένα σύγχρονο λειτουργικό και με υψηλή ποιότητα ζωής προάστιο.

Το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατόπιν του με Αρ. Πρωτ. Φ.437/7/32923/2018 εγγράφου της Σ.Υ. Αττικής, ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Το Γραφείο Μητρώων Αρρένων του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης & Ληξιαρχείου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα προβεί στην σύνταξη στρατολογικών πινάκων των εγγεγραμμένων στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου έτους 2003, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.2119/1993 «Περί Μητρώων Αρρένων».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης καθώς μετά την έγκριση της Α’ φάσης, όπως προβλέπει ο νόμος τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η Β’ φάση. Η μελέτη η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 600 παρεμβάσεις στην πόλη με στόχο να ενοποιήσει κυκλοφοριακά τις τρεις Δημοτικές Ενότητες και να επιλύσει όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η περιοχή, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου

Page 1 of 239