Συμβαίνουν στην πόλη μας

 

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την προώθηση μεθόδων διαλογής στην πηγή ξεκίνησε η λειτουργία του Κινητού Πράσινου Σημείου. Το ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΠΣ) είναι ένα αυτοκινούμενο όχημα, το οποίο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο καθώς και ξεχωριστά μέσα συλλογής για κάθε υλικό που συλλέγεται. Στόχος της δράσης είναι:

ΟΙ Παιδικοί Σταθμοί ΤΟΥ Δήμου Της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημερώνουν τους γονείς Οτι ΘΑ ξεκινήσουν ΝΑ δέχονται τις αξίες τοποθέτησης (voucher) ΤΟΥ Προγράμματος ΕΣΠΑ «Δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων σχολικού έτους 2019-2020».

Οι γονείς μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΑΠΠΑ (Αφροδίτη 2, Βουλιαγμένη) τις εργάσιμες ημέρες από 23 - 31/7/2019 

Μέλους Απ ΚΑΙ Ό  27/8 - 02/09/2019 και ώρες 9:00 έως τις 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνα 2108974745, 2132020773 και στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αν / τρια Προϊσταμένη

Τμήμα Παιδικών Σταθμών

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλεί τους κατοίκους του που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να εγγραφούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προκειμένου να λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

H εγγραφή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο γίνεται με εισοδηματικά κριτήρια τα οποία είναι:

 

 Ο επιτυχημένος διεθνής αγώνας με την επωνυμία «DROMIA 2019 sprint and relays meeting» διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 20 Ιουλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) και τον Α.Ο. Βάρης «Δρομέας» υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ι. Ν. Προφήτη Ηλία, Κόρμπι Βάρης, Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019, ώρα 9 μ.μ.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών «Τα Ορέστεια» διοργανώνεται από τον Λαογραφικό Όμιλο Βάρης «ΣΕΜΕΛΗ» σε συνδιοργάνωση με τον ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του 19χρονου χορευτή του συλλόγου, Ορέστη – Κωνσταντίνου Μυλωνάκη που βρήκε τραγικό θάνατο στις 20 Ιουλίου 2011. Ο Ορέστης ήταν αριστούχος φοιτητής του Βιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχασε τη ζωή του προσφέροντας εθελοντική εργασία στον Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς.

Page 1 of 255